Sök
Evidence Fuzion Burst – Kona Montgomery

Evidence Fuzion Burst – Kona Montgomery

Speed 5  Glide  5  Turn -1 Fade 0

Dynamic Discs presenterar stolt Evidence Fuzion Burst – Kona Montgomery, en högkvalitativ discgolf-disc som är perfekt för spelare på alla nivåer. Evidence är en något understabil midrange-disc som är mycket kontrollerbar. Där Verdict och Truth tar hand om dina raka till överstabila midrange-behov, så tar Evidence hand om den andra sidan av spektrumet. Den kommer att hålla anhyzer-vinkeln genom en full glidning medan den sakta återvänder till en rak flygning.

Verdict, Truth och Evidence känns väldigt lika i handen med kompletterande flygningar för att skära runt hinder på banan. När dina poäng anklagar dig för dåliga kast behöver du Evidence för att sätta rekordet rakt.

Evidence Fuzion Burst – Kona Montgomery har en unik och vacker design som sticker ut på banan. Fuzion Burst-plasten ger en mjuk känsla och ett bra grepp, vilket ger dig full kontroll över din kastteknik. Denna disc är tillverkad med högkvalitativa material och teknologi som ger maximal prestanda på banan.

Dynamic Discs är ett företag som är känt för att tillverka högkvalitativa discar för discgolf-sporten. De är dedikerade till innovation och kvalitet, och arbetar ständigt med att förbättra sina produkter. Utöver Evidence Fuzion Burst – Kona Montgomery, erbjuder Dynamic Discs flera andra högpresterande discar som kan hjälpa dig att förbättra ditt spel. Bland dessa kan nämnas Felon, en överstabil fairway-driver som ger längd och kontroll även i starka vindar, och Warden, en stabil putter som ger hög precision och är idealisk för puttningar på medelstora avstånd. Dynamic Discs breda sortiment av högkvalitativa discar ger dig möjligheten att hitta en disc som passar din spelstil och banförhållanden.

Ytterligare information

249kr