Sök
Cloud Breaker 4 – Eagle McMahon Special Blend S-line DD3

Cloud Breaker 4 – Eagle McMahon Special Blend S-line DD3

Speed 12 Glide 5 Turn -1 Fade 3

Discmania presenterar stolt Cloud Breaker 4 – Eagle McMahon Special Blend S-line DD3, den fjärde upplagan av en av de mest eftertraktade discarna på marknaden. Cloud Breaker 4 har ett unikt utseende och är en mycket begränsad upplaga, speciellt utformad av och för Eagle McMahon.

DD3 är en av Discmania’s mest populära discar, och med Special Blend S-line får du det bästa av två världar – S-line plastens styrka och stabilitet, tillsammans med en mjukare och mer greppvänlig känsla. Cloud Breaker 4 ger dig en fantastisk balans mellan hastighet, stabilitet och glid.

Denna specialutgåva kommer att göra alla discgolfentusiaster glada. Det är en fantastisk disc för spelare som söker en kraftfull och pålitlig disc med en unik design. Cloud Breaker 4 ger spelare en hög hastighet och en mjuk känsla som ger extra komfort när du håller i den.

Cloud Breaker 4 passar perfekt för spelare som söker en disc som kan ge en mjuk och pålitlig känsla, samtidigt som den ger bra hastighet och stabilitet. Det är en disc som passar både för proffs och amatörer, och kommer definitivt att bli en favorit i många disc golfspelares bärbara samling

 

Observera: Färgerna är ljusare än på bilderna.

Ytterligare information

269kr