Cloud Breaker Golden Horizon – Eagle McMahon

Cloud Breaker Golden Horizon – Eagle McMahon

Speed 12 Glide 5 Turn -1 Fade 3

Cloud Breaker Golden Horizon – Eagle McMahon : En mäktig disc från Discmania

Precis när solen börjar sjunka, exploderar en gyllene glans över horisonten. Lås upp ditt sanna avståndspotential och ta vara på energin från självaste Eagle McMahon med en exklusiv utgåva av “Golden” Cloud Breakers, skapad till ära för hans fantastiska seger vid 2022 European Open. Allt som glimmar är verkligen guld, och dessa kommer inte att finnas kvar länge. Se till att skaffa din stack snabbt innan de breder ut sina vingar och försvinner för gott!

“Golden” Cloud Breaker är nyckeln till att maximera ditt avståndsspel: Spelare med mer armspeed och kraft kommer att kunna lita på den i alla förhållanden och använda den som sin huvudsakliga distance driver, både med forehand- och backhandkast. De med lite mindre kraft eller som fortfarande utvecklar sina färdigheter kan fortfarande dra nytta av den goda stabilitet som denna disc erbjuder.

Detta är den tredje versionen av Cloud Breaker som producerats i Creator Series-serien och den första som någonsin erbjuds i någon form av äkta guldiga färgnyanser. De pärlemorfärgade guldiga kanterna kontrasterar perfekt mot interiöra färgval på rimmen för att få dina kast att lysa som en mästare.

Om Horizon-plasten: Horizon-plasten är en S-Line-kombination som innehåller två slående olika färgvariationer. Våra experter bakom maskinerna har vidtagit noggranna åtgärder för att se till att varje interiör och exteriör färgväg matchar perfekt och konstverket som följer med är pricken över i:et.

“Jag är tacksam mot Discmania för att de gav mig möjligheten att ha min alldeles egna Creator Series distance driver, Cloud Breaker. Den känns och flyger precis som jag har tänkt mig. Cloud Breaker har förändrat sättet jag tänker kring distanskast. Oavsett om jag kastar backhand eller sidearm, ger Cloud Breaker mig självförtroende när jag tittar ner mot fairway. Formen erbjuder en fantastisk kombination av hastighet, glid och stabilitet. Den har hjälpt mig öka min kastlängd betydligt utan att offra kontroll. Oavsett om du är en avancerad, erfaren eller proffs-spelare, så är Cloud Breaker ett otroligt alternativ för dig.” -Eagle McMahon

Genom att köpa denna Creator Series-utgåva stödjer du direkt Eagle McMahon på turné!

Ytterligare information

329kr