Sök
K1 Glow Falk 2022

K1 Glow Falk 2022

K1 Glow Falk 2022 från Kastaplast är den perfekta discgolf disken för dig som vill ha en mångsidig fairway driver som hjälper dig att hantera banan med precision och kontroll. Denna disc är tillverkad med Kastaplasts unika K1 plastblandning, vilket ger en hög slitstyrka och bibehåller disken form under lång tid.

Precis som fågeln den är uppkallad efter, kontrollerar Falk fairways och når sitt mål effektivt genom att använda rätt kombination av hastighet, glid och precision. Den är en mångsidig fairway driver som passar för spelare på alla nivåer. Falk älskar vindar bakifrån och långa anhyzerkast. Det är en disc som älskar att flyga och ger dig möjlighet att kasta långa och jämna kast på banan.

K1 Glow Falk 2022 har också en speciell K1 Glow plastblandning som gör att den lyser upp i mörkret. Detta gör den till en utmärkt disc för spelare som vill fortsätta spela även när det börjar skymma ute på banan.

Denna disc passar perfekt för spelare som söker en disc som är lätt att hantera och ger en bekväm känsla vid kast. Med dess greppvänliga design och en rimbredd på 19 mm, passar Falk de flesta händer och stilar.

Så om du vill ha en mångsidig fairway driver som hjälper dig att ta dina kast till nästa nivå, välj K1 Glow Falk 2022 från Kastaplast. Beställ idag och upplev den unika kombinationen av hastighet, glid, precision och ljus som denna disc har att erbjuda.

Ytterligare information

219kr