Sök
K1 Glow Göte 2022

K1 Glow Göte 2022

Speed 4 Glide 5 Turn 0  Fade 1

K1 Glow Göte 2022 från Kastaplast är en specialutgåva av den populära Göte midrange discen. Denna discgolf disc är tillverkad av högkvalitativt material som lyser upp i mörkret och ger en unik kastupplevelse på banan.

Precis som den vanliga Göte discen, är K1 Glow Göte 2022 en large diameter midrange disc som är långsamare än Kaxe midrange driver och mer hanterbar på kortare hål och vid lägre hastigheter. Den har tillräckligt med höghastighetsstabilitet, glid och en mjuk fade för att hålla linjen på både långa kast och touch shots.

Göte är ett gammalt nordiskt namn som betyder en person från Götaland i södra Sverige. Det är uttalat [jøːtə] på svenska, men är bättre känt som “geten” på andra platser. Den här discen är mångsidig och lämplig för alla linjer (raka, hyzer eller anhyzer), touch shots och 1-disc rundor.

K1 Glow Göte 2022 från Kastaplast är en utmärkt disc för spelare som söker en unik och pålitlig disc som ger hög precision och kontroll på banan, både under dagen och natten. Testa den idag och upplev själv varför den har blivit en favorit bland discgolf-spelare över hela världen.

Ytterligare information

219kr