K1 Glow Grym X 2022

K1 Glow Grym X 2022

Speed 12  Glide  5 Turn 0  Fade 3

K1 Glow Grym X 2022 från Kastaplast är den perfekta discgolf disken för dig som söker en distance driver som kan leverera långa och jämna S-kast samt imponerande kast i medvind. Denna disc är tillverkad med Kastaplasts unika K1 plastblandning, vilket ger en hög slitstyrka och bibehåller disken form under lång tid.

Grym X är utformad för att ge dig en ren form och bekväm känsla vid kast. Dess unika design gör att den är lätt att hantera i luften och ger dig möjlighet att kasta långa och raka kast på banan. Denna disc är särskilt lämplig för långa S-kast och kast i medvind.

K1 Glow Grym X 2022 har också en speciell K1 Glow plastblandning som gör att den lyser upp i mörkret. Detta gör den till en utmärkt disc för spelare som vill fortsätta spela även när det börjar skymma ute på banan.

Denna disc passar perfekt för erfarna spelare som söker en distance driver som kan leverera långa och jämna kast på banan. Den ger dig möjlighet att nå dina mål på ett mer pålitligt sätt och hjälper dig att ta dina kast till nästa nivå.

Så om du vill ha en distance driver som ger dig längd och precision på banan, välj K1 Glow Grym X 2022 från Kastaplast. Beställ idag och upplev den unika kombinationen av stabilitet, grepp och ljus som denna disc har att erbjuda.

Ytterligare information

229kr