Sök
K1 Glow Kaxe 2022

K1 Glow Kaxe 2022

Speed 6  Glide 4  Turn  0 Fade 3

K1 Glow Kaxe 2022 från Kastaplast är för dig som söker en mångsidig och pålitlig kontroll disc på banan. Denna disc är tillverkad med Kastaplasts unika K1 plastblandning, vilket ger en hög slitstyrka och bibehåller disken form under lång tid.

Kaxe är uppskattad för sin förutsägbara flykt och kommer till nytta i många olika situationer på banan. Med dess smala proportioner och stabilitet, hanterar Kaxe vindförhållanden utan att vara för överstabil. Det är en sann multi-purpose disc som har blivit mångas favoritkontrolldisc.

K1 Glow Kaxe 2022 har också en speciell K1 Glow plastblandning som gör att den lyser upp i mörkret. Detta gör den till en utmärkt disc för spelare som vill fortsätta spela även när det börjar skymma ute på banan.

Namnet Kaxe härstammar från det gamla svenska ordet för en snobbig person, men den här discen är allt annat än snobbig. Den är en utmärkt disc för spelare på alla nivåer som söker en pålitlig kontroll disc på banan.

Så om du vill ha en mångsidig kontroll disc som hjälper dig att hantera banan med precision och kontroll, välj K1 Glow Kaxe 2022 från Kastaplast. Beställ idag och upplev den unika kombinationen av stabilitet, grepp, och ljus som denna disc har att erbjuda.

Ytterligare information

229kr