Sök
K1 Grym

K1 Grym

Speed 13  Glide 5  Turn -1  Fade 2

K1 Grym från Kastaplast är en discgolf disc som är speciellt utformad för långa, mjuka s-kurvor och vindkast. Det är en distance driver som är designad för att ge en ren form och har en bekväm rimbredd på 2,2 cm. Grym är det nya vapnet för gemene spelaren som vill slå längre.

Namnet Grym är en översättning av det svenska ordet “cruel” eller “awesome”, vilket är en passande beskrivning av denna disc. Den ger dig möjlighet att kasta långa, grymma linjer på banan.

K1 Grym från Kastaplast är tillverkad av högkvalitativt material som ger dig en bekväm och säker känsla när du håller i den. Dess rena form ger en smidig kastupplevelse som gör att du kan kasta längre än någonsin tidigare.

Denna disc passar perfekt för vindkast och är idealisk för spelare som vill öka sin längd på banan. K1 Grym från Kastaplast är en av de mest mångsidiga distance drivern på marknaden idag och passar spelare på alla nivåer.

Så om du vill ta ditt spel till nästa nivå och slå längre avstånd på banan, då är K1 Grym från Kastaplast den perfekta discen för dig. Testa den idag och upplev själv hur Grym den verkligen är!

Ytterligare information

199kr

1 i lager