Sök
K1 Soft Berg Moomin – Snufkin

K1 Soft Berg Moomin – Snufkin

Speed 1 Glide 1 Turn 0 Fade 2

Letar du efter en disc som kan ge dig stabilitet och precision på banan? Då är “K1 Soft Berg Moomin – Snufkin” från Kastaplast den perfekta discen för dig! Denna disc är en del av vår Mumin-inspirerade serie av discar och är utformad för att ge dig en mjukare och mer greppvänlig känsla i handen.

“Berg” är det svenska ordet för berg, och det är precis vad denna disc är – stabil som en klippa. Med god höghastighetsstabilitet utan att ha en alltför hård fade, kan du forma olika linjer med lätthet när du kastar “K1 Soft Berg Moomin – Snufkin” från tee.

Denna disc har en ergonomiskt utformad grepp som gör att den ligger bekvämt i handen. Tumspåret på Berg är utformat för att vara framträdande på ovansidan utan att märkas på undersidan, vilket gör att det känns mycket annorlunda än någon annan putter på marknaden. Så ge Berg en chans och känn skillnaden när du sätter för kedjorna!

Med en hastighet på 1, glid på 1, turn på 0 och fade på 2, kan du förvänta dig att “K1 Soft Berg Moomin – Snufkin” flyger rakt och stabilt genom luften och stannar nära korgen även på blåsiga dagar.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, är “K1 Soft Berg Moomin – Snufkin” en disc som du kan lita på att ge dig stabilitet och precision på banan. Lägg till den i din uppsättning idag och känn skillnaden när du kastar med denna mjukare och mer greppvänliga disc!

Ytterligare information

199kr