Sök
K1 Soft Kaxe Z Last Run

K1 Soft Kaxe Z Last Run

Speed 6 Glide 5 Turn 0 Fade  2

Alla discar är skimmer gröna

K1 Soft Kaxe Z från Kastaplast. Kastaplast är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa discgolf-discar. K1 Soft Kaxe Z är en mångsidig disc som är en variant av den populära Kaxe-modellen. Kaxe Z saknar bead, vilket gör att den är mer förlåtande vid kastfel. Kaxe Z klassas som en midrange-driver, men fungerar lika bra som en fairway-driver.

Bokstaven “Z” i namnet står för Zero, vilket symboliserar mindre stabilitet än den ursprungliga Kaxe-modellen. Men tro inte att Kaxe Z är understabil, den är fortfarande pålitlig och ger den Kaxiga känslan som spelare har kommit att älska.

K1 Soft Kaxe Z är tillverkad av Kastaplasts högkvalitativa K1-material, som ger en mjuk och behaglig känsla vid greppet. Den här discen passar bra för både nybörjare och erfarna spelare. Den fungerar bra i alla vindar och ger både längd och precision.

Utöver K1 Soft Kaxe Z har Kastaplast flera andra discar som kan komplettera din discgolfarsenal. Ett exempel är K3 Reko, en mjuk putter med hög precision som är idealisk för kast på korta avstånd och puttningar. Ett annat exempel är K1 Stål, en pålitlig fairway-driver som är stabil nog att klara av starka vindar utan att tippa över eller flyga iväg för dig. Kastaplasts breda sortiment av högkvalitativa discar ger dig möjligheten att hitta en disc som passar just din spelstil.

Ytterligare information

219kr