Bushnell EDGE DISC GOLF RANGEFINDER

Bushnell EDGE DISC GOLF RANGEFINDER

Bushnell EDGE Discgolf Rangefinder

Bushnell Edge Disc Golf Rangefinder är speciellt utvecklad för seriösa discgolfare. Det är den första och enda laseravståndsmätaren med Z-mode för höjd, scanningsläge, vinkelmätningar och avståndsmätning – allt för att ge discgolfare den mest konkurrenskraftiga kanten.

MÄTER HÖJD, ÖKAR NOGGRANNHET – Bushnells exklusiva Z-mode-teknik läser av höjdändringen vid hålet i förhållande till spelarens position på ett ögonblick. Konstruerad för det yttersta förtroendet vid varje kast.

MÄTER I FOT OCH METER – För snabbare referens under tävling. Allt läge du behöver och inget av de lägen du inte behöver.

SNABB AVSTÅNDSMÄTNING MED SCANNINGSLÄGE – Uppdaterar avståndet 4 gånger per sekund för snabb, pålitlig avståndsmätning på alla avstånd på en bana. Bra för att snabbt förstå avståndet till element runt fairway och korgen.

LÄTTANVÄND, ENKNAPPSDESIGN – Endast en enda knapp behövs för att använda Edge. Tryck en gång för att slå på och igen för att mäta avståndet. Håll knappen nedtryckt när du slår på för att ändra från fot till meter.

2X LJUSARE FÖR SVAGA LJUSFÖRHÅLLANDEN – 50% större objektivlins tillsammans med ett optiskt system av glas ger mer ljus till ögat för en ljusare bild i mörka miljöer, som på banor med mycket skog.

ÄKTA FÄRG FÖR KORREKT FÄRGÅTERGIVNING – Fullt multibelagda optik med ultrabredbandbehandling ger ljusa, verkliga färger med 6x förstoring, vilket gör det enklare att förstå hela landningsområdet.

LÅNGDISTANS MÄTNING MED +/-3 FOT NOGGRANNHET – 900 fot till en korg ger möjlighet att mäta avståndet även till de längsta hålen.

5 ÅRS LIVSTIDSJÄRNKLADD GARANTI – Edge har livstidsgaranti och är konstruerad för att tåla utmaningarna utomhus under hela produkttiden.

Ytterligare information

2295kr

Slut i lager

Bevaka mig