Så vem är Micke's Discgolf?

Micke’s Discgolf är skapad för att kunna erbjuda dig som discgolfspelare en möjlighet att få tag på discar snabbt och enkelt med en personlig touch. Finns inte den disc/vikt/färg som du önskar i webbshopen skicka ett mail till: info@mickesdiscgolf.se

Jag kollar om discen finns på lager hos leverantören som producerar discen och återkopplar till dig. Micke’s Discgolf startade 2014 med Trilogy discarna men har under åren utökat med  Kastaplast, Discmania, Innova, Clash och Momentum  i sortimentet. Under 2023 i och med lanseringen av den nya sidan, så har vi discar från totalt 8 stycken tillverkare. Vi får se vilket nästa märke blir, det är ju lite upp till er kunder att avgöra.

Vem är jag då? Jo jag heter Michael Kautto och är en discgolfare sedan slutet av 90 talet, spelar tyvärr mindre senaste åren då jag har haft problem med axel/rygg och höft. Men tycker det är oerhört roligt samtidigt som det är svårt att behärska.

Kamratskapen är en stor och viktig del för mig och jag har genom åren träffat en hel del discgolfare runt om i landet. Det jag kan säga att oavsett vilken nivå man spelar på så upplever jag att alla är trevliga och vänliga.

Som ni kanske vet så är min hembana Terminalen i Skellefteå (Latitude64 land) som jag anser vara en av de bästa banorna i Sverige tillsammans med ett par andra banor. Det är trevligt att det blir fler banor runt om i Sverige allt från rekreationsbanor till tävlingsbanor. Discgolf är en sport/aktivitet som passar alla oavsett ålder/kön, alla kan ha roligt på banan på sina villkor.

Jag hoppas Du hittar något roligt i vårat sortiment och att vi syns därute på någon av tävlingarna under säsongen. // Micke
micke discgolf