Sök
Core Opto

Core Opto

Speed 6   Glide  5  Turn -0,5  Fade 1

Latitude 64 har skapat en av de mest eftertraktade disc golf discarna med deras Core Opto. Discen har tagits emot med öppna armar av både amatörer och professionella spelare tack vare dess användarvänliga egenskaper och pålitliga flygväg.

Core Opto är en midrange disc som passar perfekt för spelare som vill ha en disc som är enkel att använda men samtidigt ger en stabil och förutsägbar flygning. Discens flygväg är pålitlig och stabil med mycket lite fade i slutet av flygbanan. Det har varit mycket väl mottagen av både nybörjare och erfarna spelare och beskrivs mest som att den går dit du kastar den.

Discen kan användas för att göra både hyzer shots och långa turnover drives, vilket gör den till en mångsidig disc som passar alla spelstilar. Core Opto har också en utmärkt hållbarhet tack vare Opto-plasten som den är tillverkad av, vilket ger en längre livslängd för discen.

Latitude 64 är en av de mest kända tillverkarna av disc golf discar och deras Core Opto är ett bevis på varför. Discen är enkel att använda, pålitlig och mångsidig, vilket gör den till ett utmärkt val för alla spelare. Om du vill ha en disc som kommer att hålla länge och ge dig fantastiska resultat på banan, leta inte längre än Core Opto från Latitude 64.

Ytterligare information

189kr

1 i lager