Sök
Discmania Active discgolf set

Discmania Active discgolf set

Discmania Active discgolf set är perfekt för alla som vill börja spela discgolf eller för de som redan spelar men vill ha en grundläggande uppsättning av kvalitetsdiscar. Det här setet har allt du behöver för att komma igång med discgolf och utveckla dina färdigheter.

Discmania Active-serien består av produkter som är speciellt utformade för att ge en lätt och enkel introduktion till discgolf för nybörjare. Men trots det nybörjarvänliga priset och designen så har dessa discar mycket att erbjuda för spelare på alla nivåer. De är lätta att kasta och kontrollera, samtidigt som de har den höga kvaliteten som Discmania är kända för.

Det här discgolfsetet innehåller allt du behöver för att komma igång med discgolf. Setet innehåller tre olika discar: en driver, en mid-range och en putter. Varje disc är speciellt utformad för att ge optimal prestanda på olika kast och avstånd. Med dessa discar i din hand kommer du att kunna hantera alla typer av utmaningar på discgolfbanan.

Drivern i setet är speciellt utformad för att ge maximal längd och är perfekt för långa kast från tee. Mid-rangediscen är idealisk för kast på medeldistans och ger bra kontroll på svåra kast. Puttern i setet är perfekt för när du är nära korgen och behöver en exakt och kontrollerad putt.

Discmania Active discgolfset är också en utmärkt presentidé för någon som är intresserad av att börja spela discgolf eller för en nybörjare som vill ha en bra grunduppsättning av discar. Setet är också perfekt för familjer som vill ha en rolig och aktiv fritidsaktivitet tillsammans.

Så vad väntar du på? Beställ ditt Discmania Active discgolfset idag och upptäck spänningen med discgolf på din lokala discgolfbana!

Ytterligare information

290kr

2 i lager