Sök
K1 Falk

K1 Falk

Speed 9  Glide 6  Turn -2  Fade 1

K1 Falk från Kastaplast är en discgolf disc som kontrollerar fairways och når sitt mål effektivt genom att använda rätt kombination av hastighet, glid och precision. Precis som fågeln den är uppkallad efter, är Falk en vacker och smidig disc som ger en effektiv och mångsidig kastupplevelse på banan.

Denna mångsidiga fairway driver passar för spelare med olika färdigheter och styrkor. Falk älskar svansvindar och långa anhyzer-linjer och flyger smidigt och lätt på banan. Med en bekväm grepp och en kantbredd på 19 mm passar Falk de flesta händer och spelformer.

K1 Falk från Kastaplast är också tillverkad av högkvalitativt material som ger en bekväm och säker känsla i handen och gör att du kan hålla discen under längre perioder utan att tröttna. Detta material gör också att discen är mycket hållbar och kan hantera stötar och påverkan från marken utan att ta skada.

Så om du söker en mångsidig och pålitlig fairway driver som ger dig kontroll, precision och en smidig kastupplevelse på banan, då är K1 Falk från Kastaplast den perfekta discen för dig.

Ytterligare information

199kr

6 i lager