Sök
K1 Glow Kaxe Z 2022

K1 Glow Kaxe Z 2022

Speed 6  Glide 5  Turn 0  Fade 2

K1 Glow Kaxe Z 2022 från Kastaplast är en specialutgåva av den populära Kaxe Z discen. Denna discgolf disc är tillverkad av högkvalitativt material som lyser upp i mörkret och ger en unik kastupplevelse på banan.

K1 Glow Kaxe Z 2022 är i princip en beadless Kaxe som fungerar lika bra som en midrange driver som en fairway driver. Denna disc introducerar “Z” som i Zero, vilket symboliserar mindre stabilitet än den ursprungliga formen. Men förvänta dig inte att Kaxe Z är understable. Den är fortfarande pålitlig och har samma karakteristiska flygegenskaper som originalet.

K1 Glow Kaxe Z 2022 från Kastaplast är en mångsidig disc som är lämplig för både erfarna och nybörjare. Den har tillräcklig stabilitet, glid och kontroll för att hantera de flesta linjer på banan. Med dess bekväma grepp och unika ljusfunktion är denna disc en måste-ha för spelare som söker en pålitlig och mångsidig midrange/fairway driver som ger hög precision och kontroll på banan, både under dagen och natten.

Så om du vill ha en Kaxe Z kastupplevelse på banan och samtidigt ha möjligheten att kasta under kvällen, då är K1 Glow Kaxe Z 2022 från Kastaplast den perfekta discen för dig.

Ytterligare information

219kr