Sök
K1 Kaxe Z

K1 Kaxe Z

Speed 6 Glide 5 Turn 0 Fade  2

K1 Kaxe Z från Kastaplast är en discgolf disc som är den beadless versionen av K1 Kaxe. Precis som med den ursprungliga Kaxe, har vi kallat den för en midrange driver, men Kaxe Z är lika mycket en fairway driver. Med denna disc introducerar vi Z som står för “Zero”, vilket symboliserar mindre stabilitet än den ursprungliga modellen. Men förvänta dig inte att Kaxe Z ska vara understabil. Den är fortfarande pålitlig och “Kaxey”!

K1 Kaxe Z från Kastaplast har en rimbredd på 18 mm och är tillverkad av högkvalitativt material som ger en bekväm och säker känsla i handen. Dess stabilitet gör det möjligt att kasta långa, raka linjer på banan och dess brist på bead ger en smidig kastupplevelse.

Denna disc är också väldigt hållbar tack vare det högkvalitativa materialet som den är tillverkad av. Det kan hantera stötar och påverkan från marken utan att ta skada, vilket förlänger dess livslängd.

K1 Kaxe Z från Kastaplast är den perfekta discen för spelare som söker en mångsidig och pålitlig disc. Dess mindre stabilitet gör den idealisk för spelare som vill ha mer kontroll och precision i sina kast. Det är en disc som kan hantera olika typer av väderförhållanden och situationer på banan.

Så om du letar efter en beadless version av Kaxe som ger dig mer kontroll och precision i dina kast, då är K1 Kaxe Z från Kastaplast den perfekta discen för dig.

Ytterligare information

199kr

8 i lager