Sök
K3 Reko X Moomin – Moomintroll

K3 Reko X Moomin – Moomintroll

Speed 3 Glide 3  Turn 0 Fade 2

“K3 Reko X Moomin – Moomintroll”, en del av Kastaplast ‘s Mumin-inspirerade serie av discar.Letar du efter en disc som kan hjälpa dig att hantera tuffa vindar på banan? Då har du hittat rätt!

“Reko X” delar många former och dimensioner med den klassiska Reko discen, men med en konvex vinge som det mest uppenbara undantaget. Denna funktion ger en mer distinkt grepp och gör att discen klarar av starka vindar på ett bättre sätt.

Med en hastighet på 3, glid på 3, turn på 0 och fade på 1, kan du förvänta dig att “K3 Reko X Moomin – Moomintroll” flyger rakt och stabilt genom luften. Den är perfekt för dig som vill ha mer kontroll på dina kast utan att offra längden. Och med sin unika Mumin-inspirerade design med Moomintroll som motiv, kommer denna disc definitivt att sticka ut på banan.

“K3 Reko X Moomin – Moomintroll” är tillverkad i K3-plast, vilket ger en mjukare och mer greppvänlig känsla i handen. Detta gör att discen känns bekväm att kasta och ger dig mer kontroll på banan.

Så oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, är “K3 Reko X Moomin – Moomintroll” en disc som definitivt bör finnas i din uppsättning. Lägg till den idag och upptäck varför Reko X har blivit många spelares nya favoritdisc för att hantera vindiga förhållanden på banan!

Ytterligare information

149kr