Sök
Kastaplast set

Kastaplast set

Kastaplast set inkluderar tre av Kastaplast ‘s mest populära discar, handplockade för deras mångsidiga och nybörjarvänliga flygningar.

PUTTER: Ta tag i din REKO (3/3/0/1) för raka putt & approach kast. Ge den lite hyzer på avkasten och se den vända mjukt. En riktigt pålitlig putter och en grundsten i många spelares väskor. Reko betyder på svenska bra, pålitlig eller anständig.

MIDRANGE: Använd SVEA (5/6/-1/0) för precisionsskott som flyger rakt och långa anhyzers eller mjuka hyzers. Med sin enorma glid kan denna lätta och användarvänliga disc vara hemligheten bakom att hantera svåra linjer.

DRIVER: Den glidiga FALK (9/6/-2/1) passar spelare med en bred skala av färdigheter och styrka som en fairway-driver. Med ett bekvämt grepp passar Falk de flesta händer och stilar. Falk betyder falk på svenska. Den här fågeln älskar att flyga!

Plast: Puttern är gjord i K3-plast (bäst grepp och känsla) Mellandiscen och drivern är gjorda i K1-plast (bäst hållbarhet)

Det här setet är perfekt för alla som vill börja spela discgolf eller för spelare som vill lägga till några mångsidiga och pålitliga frisbees i sin samling. Kastaplast är ett svenskt företag som har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa discar i olika former och storlekar. Deras frisbees är kända för att vara lätta att kasta och ha lång livslängd, vilket gör dem till ett populärt val bland spelare över hela världen.

REKO puttern är en utmärkt allroundputter som kan hantera olika typer av kast. SVEA mellandiscen är perfekt för de som vill ha en frisbee som kan hålla en rak linje och FALK drivern är en av de mest mångsidiga fairway-drivrarna på marknaden. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer det här setet att ge dig allt du behöver för att ta ditt discgolfspel till nästa nivå.

K3-plasten på puttern ger den bästa grepp och känsla, vilket är avgörande för att få kontroll över dina puttar. K1-plasten på mellandiscen och drivern ger en högre hållbarhet, vilket innebär att du kan använda dem i många år utan att de tappar sina flygegenskaper.

Sammanfattningsvis är det här Kasta-setet en fantastisk investering för alla som vill förbättra sitt discgolfspel eller för de som letar efter en pålitlig och mångsidig frisbee-kollektion.

Ytterligare information

489kr