Sök
Origin Geo

Origin Geo

Speed 5 Glide 5  Turn -1 Fade 1

Origin Geo är en mångsidig midrange driver tillverkad av Discmania. Den har en lägre diameter som ger en utmärkt känsla i handen. Discens rundade nos ger en jämn känsla och den lätta falska kanten ger precis lagom stabilitet.

Origin har en tackig plastic som Neo erbjuder och enastående glidförmåga när den kastas i alla hastigheter. Origin är relativt förståelig vid höga hastigheter, vilket gör den till en perfekt följeslagare för långa turnover-kast och precisa, raka linjer när den kastas med kontroll.

Discen passar bra i tailwinds, skogiga fairways och lugnare väderförhållanden på banan. Du kommer bli imponerad över hur långt den här discen flyger jämfört med dess flygegenskaper. Om fanfavoriten Essence hade en släkting i midrange-segmentet så är detta den.

Origin Geo passar utmärkt för midrange-kast, approacher och passar alla spelare på alla nivåer. GEO-plasticen är lik D-Line plastic i Discmanias Originals line och är prisvärd, lättkastad och klarar av måttlig slitage på banan. Observera att GEO-plasticen kan slitas snabbare än andra plasttyper som vi producerar, såsom NEO.

Ytterligare information

109kr