Sök
Pure Retro

Pure Retro

Speed 3   Glide 3   Turn -1  Fade 1

Pure Retro är en modern klassisk putt och approach disc från Latitude 64. Discen är co-designad med Jesper Lundmark och har en bekväm greppkänsla och en medium djup kant. Den är utvecklad med minimal fade för den ultimata putting-upplevelsen. Oavsett om du vill kasta vänster, rakt eller höger så kommer Pure Retro att hålla vilken linje som helst på dina approach-kast. Med Pure Retro kan du höja din discgolfspelning runt korgen.

Latitude 64 är företaget som ligger bakom Pure Retro. Företaget är en av de ledande tillverkarna av högpresterande discar och andra discgolfprodukter på marknaden. Latitude 64 grundades i Sverige 2005 och har sedan dess utvecklat och producerat högkvalitativa discar som är välkända och använda av discgolfspelare över hela världen. Latitude 64 strävar efter att producera produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare och nivåer av skicklighet.

Pure Retro är en del av Latitude 64:s breda utbud av discar. Den är designad för att ge discgolfspelare en exceptionell putt- och approach-upplevelse på banan. Med en bekväm greppkänsla, medium djup kant och minimal fade, är Pure Retro en disc som du kan lita på i varje kast. Den är också lätt att hantera för spelare på alla nivåer.

Sammanfattningsvis är Pure Retro en högpresterande putt- och approach-disc som är en modern klassiker.

Ytterligare information

119kr