Sök
Pure Zero Medium Moonshine – Kristin Tattar 2023

Pure Zero Medium Moonshine – Kristin Tattar 2023

Speed 3   Glide 3   Turn -1  Fade 1

Pure Zero Medium Moonshine – Kristin Tattar 2023 är en specialdesignad disc där intäkterna från försäljningen går till att stödja Kristin Tattars touring-karriär i discgolf. Discen är en begränsad utgåva. Den är säker på att imponera på discgolfentusiaster med sin iögonfallande design och exceptionella prestanda.

Pure är en modern klassiker inom putt och approach-discar. Discen är co-designad med Jesper Lundmark och har en bekväm greppkänsla och en medium djup kant. Den är utvecklad med minimal fade för den ultimata putting-upplevelsen. Oavsett om du vill kasta vänster, rakt eller höger så kommer Pure att hålla vilken linje som helst på dina approach-kast. Med Pure kan du höja din discgolfspelning runt korgen.

Latitude 64 är företaget som ligger bakom Pure Zero Medium Moonshine – Kristin Tattar 2023. Det är ett ledande företag inom discgolfbranschen som är känt för sina innovativa och högpresterande produkter. Företaget grundades i Sverige 2005. De har sedan dess vuxit till att bli en världskänd producent av högkvalitativa discar och andra discgolfrelaterade produkter.

Kristin Tattar är en av världens mest dominanta kvinnliga discgolfspelarna. Hon är född och uppvuxen i Estland och har vunnit flera nationella och internationella mästerskap. Tattar är också en del av Latitude 64:s sponsrade lag. Hon har varit en del av teamet sedan 2018.

Ytterligare information

169kr