Recoil Gold

Recoil Gold

Speed 12 Glide 4 Turn 0 Fade 3

Latitude 64 är kända för att tillverka högkvalitativa discgolf-discar, och Recoil Gold är inget undantag. Denna överstabila distance driver med hastighetsbetyg 12 är designad för att ge maximalt avstånd utan att tumma på kontrollen.

Recoil Gold är en disc som passar spelare på alla nivåer, men den är särskilt användbar för spelare som vill ha mycket distans samtidigt som de behåller kontrollen. Den har en bekväm grepp och mild low speed fade, vilket gör det lättare att hålla sig på fairway.

Recoil Gold är en disc som ger spelarna självförtroende i sitt spel. Dess överstabila karaktär betyder att den klarar av att hantera tuffa vindar och kommer att hålla sig på rätt spår i blåsiga förhållanden. Dessutom ger Recoil Gold spelaren förmågan att kasta med stor kraft utan att offra kontrollen.

Den här discen är en del av Latitude 64’s Gold Line, vilket innebär att den är tillverkad av premiumplast som ger en högkvalitativ känsla i handen. Plasten ger också en vacker gyllene färg som är en fröjd att titta på när discen flyger genom luften.

Recoil Gold är en mångsidig disc som fungerar för både backhand- och forehand-kast, vilket ger spelarna större flexibilitet i sitt spel. Den är perfekt för långa kast, men fungerar också bra för precisionsspelande på kortare hål.

Sammanfattningsvis är Recoil Gold en överstabila distance driver som ger spelare på alla nivåer möjlighet att kasta långt och kontrollerat. Med dess högkvalitativa premiumplast, bekväma grepp och mångsidighet är Recoil Gold en disc som bör finnas i varje spelares bag.

Ytterligare information

179kr