Sök
Trident Opto Ice

Trident Opto Ice

Speed 6 Glide 4 Turn -0,5  Fade 3

Latitude 64:s Trident Opto Ice är en disc golf disc som är överstabil och perfekt för blåsiga dagar och för säkra hyzer-skott. Det är kanske inte den snabbaste discen på marknaden, men med utmärkt kontroll och en pålitlig flygväg är detta en disc som definitivt förtjänar en plats i många spelares bagar.

Med en kraftfull drive kommer Trident Opto Ice att vända först men alltid hyzer:a tillbaka, pålitlig och kontrollerbar för att summera det hela. Den är rekommenderad för erfarna spelare på grund av dess överstabila karaktär.

Trident Opto Ice är en control driver som är mycket användbar i blåsiga förhållanden tack vare sin överstabila karaktär. Discens tillförlitliga flygväg gör det enklare att få den önskade hyzer-vinkeln, vilket gör den idealisk för spelare som vill ha mer kontroll över sina kast.

Opto-plasten som discen är tillverkad av ger också en utmärkt hållbarhet, vilket innebär att den kommer att behålla sina flygegenskaper under en längre tid. Detta gör Trident Opto Ice till en pålitlig disc som du kan lita på att presterar gång på gång.

Latitude 64 är en av de mest kända tillverkarna av disc golf discar och deras Trident Opto Ice är ett exempel på varför. Discen är en av de mest pålitliga control drivers på marknaden och dess stabila flygväg gör det möjligt för dig att spela med större självförtroende. Om du letar efter en överstabil disc som kommer att hjälpa dig att hantera de tuffaste förhållandena, se inte längre än Trident Opto Ice från Latitude 64.

Vi saluför en rad olika discar och tillbehör från Latitute 64.

Ytterligare information

219kr