Sök
Trust Royal Grand Orbit – Albert Tamm

Trust Royal Grand Orbit – Albert Tamm

Speed 5 Glide 5  Turn 0  Fade 2

Trust Royal Grand Orbit – Albert Tamm är en av Latitude 64‘s senaste releaser. Denna midrange disc är en riktig arbetshäst som är stabil och ‘straight-shooting’ när den kastas med kraft. För långsammare kast har den en pålitlig glidande fade. Trust har en beadless slät kant som gör den till ett vapen för både backhand- och forehand-kast.

Grand är det slitstarka premiummaterialet i Latitude 64:s Royal Line, och ger en utmärkt greppförmåga som inte sviker dig, oavsett de yttre omständigheterna. Det har en mjuk känsla och en styv kant med perfekt flex. Latitude 64:s Royal Line tar discgolfkvaliteten ett steg längre med innovativa teknologier som NexEdge och NexFeel. NexEdge-processen ger en mjuk och smidig känsla på undersidan och utsidan av kanten, vilket gör att det inte längre finns någon vass flashing. NexFeel är en ny poleringsteknologi som förbättrar greppet och känslan av hela discytan.

Trust Royal Grand Orbit – Albert Tamm är en mångsidig disc som passar för spelare på alla nivåer. Den ger en hög grad av tillit, vilket är avgörande för ett framgångsrikt spel. Den är tillverkad med högkvalitativa material och teknologier för att ge maximal prestanda på banan.

Utöver Trust Royal Grand Orbit – Albert Tamm har Latitude 64 flera andra discar som kan komplettera din discgolfarsenal. Ett exempel är Pioneer, en fairway-driver som ger längd och kontroll även i starka vindar. Ett annat exempel är Dagger, en stabil putter som ger hög precision och är idealisk för puttningar på korta avstånd. Latitude 64:s breda sortiment av högkvalitativa discar ger dig möjligheten att hitta en disc som passar din spelstil och banförhållanden.

Ytterligare information

279kr

1 i lager