Verdict Lucid

Verdict Lucid

Speed 5  Glide 4  Turn 0  Fade 3,5

Verdict Lucid är en högkvalitativ discgolf-disc från Dynamic Discs, som är en utmärkt allround-disc för spelare på alla nivåer. Denna disc är en förutsägbar överstabil midrange-disc som håller rakt i motvind. Den är det perfekta komplementet till Truth. Verdict Lucid är tillverkad med slitstark Lucid-plast, vilket ger en stabil och tillförlitlig känsla i handen. Med Verdict Lucid får du full kontroll över dina kast, oavsett banförhållandena. Den är perfekt för längre kast som kräver precision och stabilitet, och kommer att hjälpa dig att klara av utmanande kast med lätthet.

Denna disc har en slitstark Lucid-plast som ger en stabil och tillförlitlig känsla i handen. Verdict Lucid är en högpresterande disc som ger dig full kontroll över dina kast, oavsett banförhållandena. Den är perfekt för längre kast som kräver precision och stabilitet, och den kommer att hjälpa dig att klara av utmanande kast med lätthet.

Verdict Lucid är en mångsidig disc som fungerar bra för en rad olika kast, inklusive hyzers och sidearms. Den har också en stor glide som gör att den kan flyga längre än du förväntar dig. Detta gör Verdict Lucid till ett utmärkt val för spelare som vill ha en disc som kan hantera olika situationer på banan.

Dynamic Discs är ett av de ledande varumärkena inom discgolf-sporten, känt för sin höga kvalitet och innovation. De erbjuder en mängd olika högpresterande discar som passar för spelare på alla nivåer. Utöver Verdict Lucid erbjuder Dynamic Discs flera andra högpresterande discar, inklusive Truth, en rakt skjutande midrange-disc med hög precision, och Felon, en överstabil fairway-driver som ger längd och kontroll även i starka vindar. Dynamic Discs breda sortiment av högkvalitativa discar ger dig möjligheten att hitta en disc som passar just din spelstil och banförhållanden.

Ytterligare information

189kr