Sök
Beetle Opto Ice

Beetle Opto Ice

Speed 1   Glide 7   Turn -1  Fade 0

Beetle Opto Ice från Latitude 64 är helt olik någon annan disc vi tidigare har släppt. Den har formen av en gammeldags flygande disc och fungerar lika bra som en upshot disc på en modern discgolfbana som en kast- och fånga-disc utanför banan. Glidet är fantastiskt och den låter dig utföra de mest fantastiska trickkast i korta spelet. Förbättra din allmänna teknik genom att inkludera Beetle Opto Ice i dina dagliga träningspass! Beetle är PDGA-godkänd.

Beetle Opto Ice från Latitude 64 är en disk med unik design och utmärkta flygegenskaper. Dess form, liknande en gammal flygande disc, ger den en nostalgisk touch samtidigt som den fungerar optimalt som en modern upshot disc på en discgolfbana. Dess glid är enastående, vilket gör att du kan utföra spektakulära trickkast i korta spelet.

Denna mångsidiga disc fungerar lika bra på banan som utanför, och du kan använda den för att förbättra din teknik och precision genom daglig träning. Beetle Opto Ice är en utmärkt tillskott till din discgolfutrustning och hjälper dig att ta ditt korta spel till nya höjder.

Varje gång du kastar Beetle Opto Ice kommer du att känna dess pålitliga flygegenskaper och imponeras av dess mångsidighet. Oavsett om du är en nybörjare som vill förbättra ditt korta spel eller en erfaren spelare som vill addera variation till din uppsättning, kommer Beetle Opto Ice att bli ett favoritval på discgolfbanan. Se våra andra discar från Latitude 64 

Uppgradera ditt korta spel och utforska nya trickkast med Beetle Opto Ice från Latitude 64. Ge dig själv fördelen med en disc som är både unik och praktisk. Prova Beetle Opto Ice och känn skillnaden i ditt discgolfspel!

Ytterligare information

219kr