Sök
Discmania Evolution starterset

Discmania Evolution starterset

Discmania Evolution starterset är det perfekta valet för nybörjare som vill testa på disc golf. Det innehåller alla nödvändiga verktyg för att starta din disc golf-resa. Setet innehåller puttern Link, midrange-diskarna Origin och driver-diskarna Essence.

Link är en pålitlig och mångsidig putter som är lätt att hantera på banan. Detta är en disk som passar både för nybörjare och mer erfarna spelare. Med Link kan du känna fullständig kontroll och självförtroende i alla puttsituationer.

Midrange-diskarna Origin har en mindre diameter, vilket gör att maximalvikt endast är 177 gram. Kombinerat med den mindre kanten är Origin mycket lätt att greppa och ger dig utmärkt kontroll på banan.

Fairway-drivern Essence är en disk med en stor mängd glid och den perfekta balansen mellan hög hastighet och låg fade. Denna disk passar alla spelare oavsett skicklighetsnivå.

Discmania Evolution starterset innehåller alltså de mest grundläggande diskarna som en nybörjare behöver. Det är också en utmärkt presentidé till någon som vill prova på disc golf. Varje disk i setet är tillverkad i GEO-plast, vilket ger en mjuk känsla och utmärkt grepp. GEO-plasten kan dock slitas något vid träffar mot träd och andra fasta föremål på banan.

Sammanfattningsvis är Discmania Evolution starterset det perfekta valet för nybörjare och spelare som vill ha en grunduppsättning av diskar att börja med. Köp det för dig själv eller ge bort som en gåva till någon som du vet vill testa på disc golf!

Ytterligare information

349kr

11 i lager