Sök
K1 Berg Regrind

K1 Berg Regrind

Speed 1 Glide 1 Turn 0 Fade 2

K1 Berg Regrind från Kastaplast är den perfekta discgolf disken för dig som vill ha en stabil och pålitlig disc som samtidigt tar hänsyn till miljön. Denna disc är tillverkad av ommald K1-plast från produktion, vilket gör att den är både hållbar och miljövänlig.

Berg har en hög hastighetsstabilitet vilket gör att den klarar av vindiga dagar utan att flyga förbi korgen. När den kastas från tee har den en bra hög hastighetsstabilitet, utan en väldigt hård fade, vilket gör det lätt att forma olika linjer med denna disc.

Berg har också en ergonomisk design med en tumspår som är framträdande på ovansidan men inte märkbar på undersidan, vilket ger en annorlunda och bekväm känsla jämfört med andra putters. Namnet Berg kommer från det svenska ordet för berg, och denna disc är precis lika stabil och pålitlig som en bergstopp.

Så om du vill ha en stabil och miljövänlig disc som ger dig en unik känsla vid kast, välj K1 Berg Regrind från Kastaplast. Beställ idag och upplev den unika kombinationen av hållbarhet, grepp och stabilitet som denna disc har att erbjuda.

Ytterligare information

179kr

4 i lager