Sök
K3 Berg Moomin

K3 Berg Moomin

Speed 1 Glide 1 Turn 0 Fade 2

Idag vill vi prata om “K3 Berg Moomin” från Kastaplast. En disc som du kan lita på även under de vindigaste dagarna på banan.

“Berg” är det svenska ordet för berg, och det är precis vad denna disc är – stabil som en klippa. Med god höghastighetsstabilitet utan att ha en alltför hård fade, kan du forma olika linjer med lätthet när du kastar “K3 Berg Moomin” från tee.

Denna disc är utrustad med en ergonomiskt utformad grepp. Tumspåret på Berg är konstruerat för att vara framträdande på ovansidan utan att märkas på undersidan, vilket gör att det känns mycket annorlunda än någon annan putter på marknaden. Så ge Berg en chans och känn skillnaden när du sätter för kedjorna!

Med en hastighet på 1, glid på 1, turn på 0 och fade på 2, kan du förvänta dig att “K3 Berg Moomin” flyger rakt och stabilt genom luften och stannar nära korgen även på blåsiga dagar.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, är “K3 Berg Moomin” en disc som du kan lita på att ge dig stabilitet och precision på banan. Lägg till den i din uppsättning idag och känn skillnaden när du kastar med denna pålitliga disc!

Ytterligare information

149kr

1 i lager