Sensei Active Premium Glow

Sensei Active Premium Glow

Speed 3 Glide 3 Turn 0 Fade 1

Discmania Sensei Active Premium Glow är den senaste tillskottet i Discmanias sortiment av högkvalitativa discar för discgolf. Sensei Active Premium Glow är en begränsad upplaga av den populära discen Sensei, och är tillverkad i ett speciellt Glow-material som gör att den syns tydligt i mörker.

Sensei Active Premium Glow har en unik design som inspirerats av den japanska kulturen och samurajernas svärd. Discen är otroligt stabil och pålitlig, och kan användas för att kasta långa sträckor med hög precision. Dessutom är Sensei Active Premium Glow utrustad med en speciell teknologi som gör att den ger ifrån sig ett skrämmande ljus när den träffar på korgarna.

Denna Glow-version av Sensei är perfekt för att spela discgolf under kvällstid eller under de mörkaste delarna av året. Med sin höga synlighet och överlägsna prestanda är Sensei Active Premium Glow en av de mest eftertraktade discarna på marknaden idag.

Sensei Active Premium Glow är en begränsad upplaga, så se till att skaffa din nu för att inte missa chansen att uppleva denna fantastiska disc. Med Sensei Active Premium Glow kan du ta ditt spel till nästa nivå och kasta med självförtroende, oavsett vilka förhållanden du möter på banan. Så ta din Sensei Active Premium Glow idag och visa upp din teknik på discgolfbanan!

Ytterligare information

199kr

175, (rainbow)

23 i lager