Sök
Vulcan Champion

Vulcan Champion

Speed 13  Glide 5  Turn -3  Fade 2

Vulcan Champion från Innova –  söker du efter en disc som är designad för mindre kraftfulla spelare som vill kasta drömskottet? Denna disc är en av de lättaste och de som kastas längst av de Distance Drivers som är tillgängliga i Star-plast. Vulcan Champion har liknande flygegenskaper som Innova Katana, men med mindre fade vid låga hastigheter. Detta gör den till ett utmärkt val för längre kast.

Vulcan Champion är utformad för att passa alla typer av spelare, från nybörjare till proffs. Den finns tillgänglig i lägre vikter, ner till 158 gram, för att passa alla spelares behov. Detta gör det möjligt för mindre kraftfulla spelare att kasta längre, medan erfarna spelare kan använda den för tekniska kast som kräver mindre kraft.

Vulcan Champion är också en utmärkt disc för långa rullar, vilket gör den mångsidig och användbar på många olika banor.

Innova är en välkänd tillverkare av discgolf discs som är känd för att producera högkvalitativa och tillförlitliga produkter för spelare på alla nivåer. Med Vulcan Champion, har Innova ännu en gång bevisat att de är en av de bästa inom branschen.

Faktum är att Vulcan Champion är så populär bland spelare att dess flygegenskaper har uppdaterats för att bättre återspegla den mer stabila flygningen. Vulcan Champions nya flight-nummer är 13/5/-3/2.

Sammanfattningsvis, om du vill ha en disc som är lätt, lång och mångsidig, är Innova’s Vulcan Champion ett utmärkt val. Med dess unika flygegenskaper är den en favorit bland discgolfspelare på alla nivåer.

Kolla även in Nova XT från Innova om du vill ha en pålitlig allround disc att komplettera din Vulcan Champion.

Ytterligare information

189kr

1 i lager