Sök
Lone Howl 3 – Colten Montgomery (Metal Flake PD)

Lone Howl 3 – Colten Montgomery (Metal Flake PD)

Speed  10 Glide 4  Turn 0 Fade 3
Discmania har lanserat Lone Howl 3 – Colten Montgomery (Metal Flake PD), som fått en skinande metal flake-look och återvänder nu för tredje gången. Designen med tre vargar hyllar originalversionen som släpptes 2019. Det här är den första PD:n som släppts i vår nya metal flake-plast, och den lever upp till förväntningarna!
Den är platt och tålig med grippy C-Line plast för att ge extra grepp. Jämfört med de senaste återuppfunna PD-produktionerna, sitter Lone Howl bekvämt i mitten mellan C-Line och den senaste rakare flygande Nordic Phenom. Försäljningen av denna disc stödjer direkt Colten på hans turnéer.
Denna disc är en pålitlig favorit bland både erfarna och nya spelare och det är lätt att förstå varför. Lone Howl 3 – Colten Montgomery (Metal Flake PD) är en allsidig disc som klarar av många olika linjer och är en av de mest eftertraktade discarna på marknaden. Så passa på att skaffa en egen kopia av Lone Howl 3, så kan du också få uppleva den här fantastiska discen och samtidigt stödja Colten Montgomery på hans turnéer.
Kolla även in Magician Active Premium från Discmania om du är ute efter en stabil driver.

Ytterligare information

239kr

4 i lager