Majesty Active Premium

Majesty Active Premium

Speed 13 Glide 5 Turn -2 Fade 2

Majesty Active Premium är en disc designad av Discmania med hastighet 13 som klarar av att hantera många olika kastmönster. Även om den kanske inte är lika lämplig för nybörjare eller spelare på mellannivå, kan den ändå vara användbar som en av dina första överstabila förare med hög hastighet.

Spelare med högre styrka och armtagshastighet kommer att märka att Majesty ger en viss understabil sväng innan den återvänder till sin normala flygbanan. Den här discen fungerar bra vid medvind, måttlig motvind, backhand-, forehand- och roller-kast. Dina distanskast kommer att kännas kungliga, kvaliteten på plasten är fantastisk och glidförmågan är enastående. Ta tag i din Majesty och testa den till det yttersta idag.

Proffstips: Active Premium-plasten är mycket mer hållbar än dess basvarianter. Formprofilerna förblir desamma, medan högpresterande produktioner som denna naturligtvis kommer att vara mer överstabila i flygningen och ge ett längre liv i din väska. Den kan motstå månader eller till och med år av vardagligt slitage på banan. Alla Active Premium-discar finns i blå, rosa och gul.

Ytterligare information

169kr

Blå, 171

2 i lager