Splice Neo

Splice Neo

Speed  9 Glide 3  Turn 0 Fade 4

Splice Neo från Discmania är en disc som kombinerar kontroll och överstabilitet. Det är en mycket överstabil och precisa fairway driver med låg glid. Splice passar perfekt för olika grepp och kan lita på även i de tuffaste av motvindar. Den är utmärkt för alla typer av kast där du behöver extrem stabilitet och tillförlitlighet av discen. Med denna disc kan du även göra sidokast mer förutsägbara, även om du inte är så skicklig på dem.

Splice Neo har en unik plasttyp som ger en tålig och hållbar disc. Neo-plasten är en mix av olika polymerer som ger en lätt transparens och glans, med en god känsla och grepp. Den här plasten är särskilt bra för att skapa konsekventa kast. Discen har en medelhög profil med en plan överdel och en lätt konkav undersida som gör att det är bekvämt att hålla i den.

Splice Neo är en disc som rekommenderas för avancerade spelare som vill ha maximal kontroll och stabilitet i sina kast. Den är perfekt för dig som vill ta ditt discgolfspel till nästa nivå och överträffa dina motståndare. Lita på Splice Neo för att ta dig genom de mest utmanande banorna och vinna spelet!

Ytterligare information

209kr

Gul, 169

1 i lager