Essence Geo

Essence Geo

Speed 8 Glide 6 Turn -2 Fade 1

Essence Geo från Discmania är en allround fairway-driver som är mångsidig och enkel att använda för spelare på alla nivåer. Den är perfekt för spelare som söker en understabil driver som kan hjälpa dem att öka sin kastlängd och maximera kontrollen över sina kast. Dess understabil natur gör Essence till ett utmärkt val för spelare som söker sin första distance-driver, backhand- eller smooth forehand-kast, medvind och utmärkta roller-shots.

Essence är en uppdaterad version av Discmania’s TD2, och har genomgått en omfattande omstrukturering och nyskapande för att bli en idealisk understabil fairway-driver. Det är ett mångsidigt verktyg som är idealiskt för tekniska hål och erbjuder en mjuk och kontrollerbar flygning som är enkel att hantera för spelare på alla nivåer.

En annan fördel med Essence är dess förmåga att hantera roller-shots och kontrollerade kast med backhand eller forehand. Dess mjuka och halvrunda nos ger en smidig och kontrollerad kastupplevelse, vilket ger dig möjlighet att lägga till riktning och kraft till dina kast på ett pålitligt och konsekvent sätt.

GEO plasten som används på Essence är lik D-Line plasten i Discmanias Originals-serie, vilket gör den lätt att kasta och hantera på banan. Detta gör Essence Geo till ett utmärkt val för spelare som söker en prisvärd och mångsidig fairway-driver som kan hantera måttligt slitage på banan. Notera dock att GEO plasten kan slitas ner snabbare än andra typer av plast som NEO.

Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare på banan, är Essence Geo en mångsidig fairway-driver som ger en mjuk och kontrollerad kastupplevelse, vilket gör den till ett utmärkt val för spelare som söker en mångsidig och tillförlitlig driver att lita på på banan.

Ytterligare information

109kr