Sök
Sea Serpent LED (Mentor)

Sea Serpent LED (Mentor)

Speed 11 Glide 5  Turn -2 Fade 2

Sea Serpent LED (Mentor) är en mångsidig distansdriver från Discmania, som är optimerad för att ge spelarna maximala möjligheter att kasta längre. Med en hög hastighet och låg hastighetsstabilitet ger Sea Serpent LED en konsekvent och tillförlitlig flygning som passar spelare på alla nivåer. Discens breda kant gör att den skär genom luften och ger en konsekvent flygning. Ju snabbare du kastar, desto mer kommer Sea Serpent LED att vika, vilket innebär att du kan kasta hårdare för att öka längden eller mjukare för en mer kontrollerad stabilitet.

Denna version av Sea Serpent LED är utrustad med en inbyggd LED-struktur som är formad i botten av disken. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att fästa en separat LED på disken. Tack vare den inbyggda LED-strukturen kan du fortsätta spela även under mörka höstkvällar.

Observera att på grund av den integrerade LED-strukturen är denna disc inte godkänd av PDGA och kan därför inte användas i tävlingar som godkänns av PDGA. Men discen är utmärkt för att spela för skojs skull under de mörka höstkvällarna och gör säsongen längre!

Så om du vill ta dina discgolf-kast till nästa nivå och njuta av att spela längre på hösten, då är Sea Serpent LED (Mentor) det perfekta valet för dig!

Ytterligare information

199kr

Slut i lager

Bevaka mig